Home
 
twilight

Wanneer je een baby- of kinderkamer gaat inrichten, is het slim om te beginnen bij het uitzoeken van behang. Met een mooi kinderbehang maak je de slaapkamer van jouw kindje een knusse en ontspannende plek. Je wil natuurlijk wel een behang wat aansluit bij jouw wensen of die van jouw kindje. Gelukkig kun je met behang alle kanten op. Van fris en kleurrijk tot stoer met een motiefje, alles is mogelijk. Met behang fleur je de kinderkamer makkelijk op. Het voordeel van kinderbehang is dat het makkelijk te verwijderen is.

De babykamer

Ook voor babykamers is behang een goede keuze. Pasgeboren baby’s nemen vooral contrast waar, waardoor zwart en wit ideale kleuren zijn. Je kunt kiezen voor een wit behang met een zwarte print, of andersom, om jouw kindje te stimuleren. Daarnaast is het ook stijlvol en tijdloos. Wanneer je toch wat kleur wil aanbrengen in de kamer, kun je kiezen voor pasteltinten met een leuke afbeelding op het behang. Zeker wanneer baby’s iets ouder worden is dit heel geschikt. Ze gaan dan meer voorwerpen en kleuren bestuderen wat ook weer stimulerend werkt.

De kinderkamer

Welk behang passend is voor de kinderkamer hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is jouw smaak belangrijk, maar ook die van je kindje. Oudere kindjes zijn zich meer bewust van wat ze leuk en mooi vinden, ook wanneer er behang wordt uitgekozen. Voor elk kind en elke kamer is er wel een passend behang te vinden.

Vaak kiezen mensen voor een themakamer. Makkelijk én leuk! Voor jonge kinderen kan een behang met dieren heel leerzaam en leuk zijn. Jouw kindje leert deze te herkennen en je kunt het direct als een thema voor de kamer gebruiken. Natuurlijk kun je ook gaan voor een interesse van jouw kind. Denk bijvoorbeeld aan een sport of prinsessen. Wil je echt iets unieks en stoers? Dan is het leuk om te gaan voor krijt behang waar je kind op kan tekenen en je het later er weer af kunt vegen. Wanneer je een grote vrije muur hebt, kijk dan eens naar een behang met een grotere afbeelding in plaats van een repeterend patroon. Dit kan een echte blikvanger zijn.

Gravatar
Posted by admin
Published 7th mrt 2020
Reacties uitgeschakeld voor Kinderbehang
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books