Home
 
twilight

BonLux tuinkachel, onopvallend veel warmte

Binnen het assortiment van Tuinkachelgigant zijn veel opvallende tuinkachels te vinden. Echter beschikt Tuinkachelgigant ook over tuinkachels die minder aanwezig zijn binnen je tuin, maar wel veel warmte afgeven. De BonLux tuinkachel van Bonfeu is hier een voorbeeld van.

 

Onopvallend uiterlijk

De BonLux van Bonfeu heeft geen uitgesproken design en is een redelijk standaard en normale tuinkachel te noemen. De stalen tuinkachel is dan ook 93 centimeter hoog, 36 centimeter breed en maar 33 centimeter diep. Toch beschikt de BonLux tuinkachel over enkele handige kenmerken die de tuinkachel van Bonfeu tot een zeer geschikte tuinkachel maken.

 

Dubbelwandige vuurkamer

De vuurkamer is dubbelwandig gemaakt. Dit voorkomt niet alleen dat de buitenkant van de kachel erg warm wordt, maar weet ook de warmte binnen de kachel zeer lang vast te houden. De BonLux geeft dan ook voor langere tijd warmte af en je hebt minder hout nodig om het toch lekker warm te krijgen als je rond de tuinkachel zit. Het vermogen wat deze BonLux van Bonfeu dan ook biedt is zo’n 5 tot 7 kilowatt.

 

Opberg vak

Onder de kachel is een handig opberg vak geplaatst. Je kunt hier een grote voorraad hout in kwijt, zodat je niet telkens het gezelschap hoeft te verlaten om een nieuwe lading hout te gaan halen. Door vooraf genoeg hout in het opberg vak te plaatsen kun je een hele avond genieten van de warmte van de kachel.

 

Stevig

De BonLux tuinkachel van Bonfeu is gemaakt van zeer hoogwaardig staal. De kleur van deze tuinkachel is zwart. Ondanks het hoogwaardige materiaal waar deze tuinkachel van is gemaakt, weegt de BonLux maar 37 kilo. Een groot voordeel van het hoogwaardige materiaal is dat de tuinkachel zeer stevig staat. Hierdoor stoot je de kachel niet snel om en is het extra veilig te tuinkachel te gebruiken.

Gravatar
Posted by admin
Published 10th feb 2016
Reacties uitgeschakeld voor Tuinkachel
 

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books