Home
 
twilight

iGarden is een winkel waar je allerlei soorten tuinartikelen kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overkappingen, blokhutten, terrassen, tuinkasten en de bijbehorende accessoires. Voor alle producten geldt dat je de keuze hebt uit meerdere modellen en alles kunt laten aanpassen op de afmetingen van jouw tuin. Meer weten over iGarden? Je leest het hier.

Welke artikelen zijn er beschikbaar bij iGarden?

Het assortiment van iGarden is zeer uitgebreid. Dit is fijn, maar maakt het niet altijd eenvoudiger om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we hieronder een kort overzicht gemaakt van de verschillende productcategorieën:

 • Blokhutten. De blokhutten van iGarden komen in allerlei soorten en maten. Om het kiezen van een geschikt model iets makkelijker te maken, kan je in de webshop enkele filters instellen. Hiermee geef je de gewenste afmetingen, nokhoogte, wanddikte, daktype en merk aan. Vervolgens krijg je een overzicht van de verschillende opties die voldoen aan jouw wensen.
 • Terrasoverkappingen. Voor terrasoverkappingen gelden dezelfde filters als voor de blokhutten. De belangrijkste keuzes die je hier moet maken zijn echter de vorm van het dak, het aantal wanden dat je wilt laten bouwen en of je de overkapping vastmaakt aan een schuur of het huis of juist op zichzelf laat staan.
 • Biohort. Een biohort is een metalen kast ideaal is voor het opbergen van gereedschap, fietsen en zelfs kruiwagens. Deze kasten zijn zeer gemakkelijk te monteren en kunnen dus ook eenvoudig weer worden verwijderd zodra je ze niet meer nodig hebt. Bovendien zijn de kasten erg stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden.
 • Natuurlijke tuinafscheidingen. Natuurlijke tuinafscheidingen hebben een enorm lange levensduur en zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Bij iGarden heb je de keuze uit de volgende materialen:
 • Kastanjehout
 • Bamboe
 • Boomschors
 • Heide
 • Riet
 • Wilg
 • Overige producten. Naast deze grote tuinartikelen, vind je bij iGarden ook handige accessoires, zoals verlichting, brievenbussen, gereedschap, verf en zelfs kerstbomen. Kortom, alles wat je nodig hebt om de inrichting van jouw tuin af te maken.

Voor elk van de bovenstaande producten van iGarden geldt dat ze zowel in de winkel als online besteld kunnen worden. Als je voor de laatste optie kiest, is de levertijd afhankelijk van de voorraad in de winkel. Het is daarom verstandig hier van tevoren navraag naar te doen.

Vraag advies

Als je je afvraagt wat de beste optie voor jouw tuin is of gewoon meer informatie wilt ontvangen over een bepaald product, is het altijd verstandig om advies te vragen aan een professional. Wij raden je dan ook aan het artikel dat jij in gedachten hebt in de winkel van iGarden te komen bekijken. Of kijk online op iGarden.nl. Dit geeft je de mogelijkheid om het materiaal te voelen en inspiratie op te doen over eventuele combinaties met andere tuinartikelen. Zorg wel dat je goed voorbereid naar de winkel komt. Door de tuin van tevoren op te meten en enkele foto’s te maken, is het makkelijker om advies te krijgen waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Houd hier dus rekening mee voordat je op stap gaat.

Gravatar
Posted by admin
Published 25th mei 2020
Reacties uitgeschakeld voor Ontdek de artikelen van iGarden

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books