Home
 
twilight

Met wat voor licht ga je jouw tuinfeestje vormgeven na corona?

Momenteel leven we in het corona tijdperk, maar ieder tijdperk eindigt op een bepaald moment, dus het wordt tijd om alvast vooruit te kijken. Na corona wil iedereen natuurlijk weer volop genieten van het leven en wat is nou een beter manier om te genieten van het leven dan door een heerlijk tuinfeestje? Een feestje is leuk, maar het breng ook problemen met zich mee. Hoe kan je jouw tuinfeestje nou het beste vormgeven?

Welke lampen zijn er?

Voor jouw ideale tuinfeestje heb je de keuze uit verschillende soorten buitenlampen, je kan bijvoorbeeld kiezen voor feestverlichting of lichtsnoer. Dit zijn de twee soorten lampen die het meest geschikt zijn voor een buitenfeestje. Maar welke lamp past nou het beste bij jou als persoon en geeft jou je ideale feestje.

Hoe kan je het best je tuin versieren?

Je tuin decoreren voor tijdens een feestje breng natuurlijk heel wat meer sfeer. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de bomen in je tuin te verlichten. Je kan ook de keuze maken om op je huis zelf speciale verlichting aan te brengen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om verlichting op te hangen langs je gevel of langs je balkon mocht je die hebben. Als je ervoor kiest om je verlichting in de boom te hangen dan kan je het beste kiezen voor een led-verlichting.Bij deze led-verlichting is het aan te raden om te kiezen voor verlichting waar 10cm tussen de lampjes zit. Een andere aanrader is een verlichting met timer, door gebruik te maken van een timer hoef je niet elke dag de lampjes steeds weer aan en uit te zetten. Mocht je kiezen voor het dak of de gevel dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van ijspegelverlichitng of een led-snoer. Mocht je voor koppelverlichting kiezen dan moet je ervoor zorgen dat deze beschikt over een rubberen kabel. De reden dat een rubberen kabel aan te raden is, komt doordat dit het meest duurzaam is. Doordat deze kabel duurzaam is zou je ervoor kunnen kiezen om de lampen het hele jaar te laten hangen.

Verschil tussen feestverlichting en lichtsnoeren

Binnen feestverlichting heb je verschillende opties. Je kan kiezen voor Classic warme verlichting, deze verlichting heeft een beetje gelig kleur en heeft het meeste weg van de klassieke kerstverlichting. Je kan ook gaan voor warm-wit, warm-wit is iets lichter en heeft meer de kleur van een gloeilamp. Als laatste kan je ook kiezen voor gekleurde lampjes. Gekleurde lampjes geven een iets drukkere sfeer en zijn ook zeer geschikt voor tuinfeestjes

Een lichtsnoer is ook nog een optie. Lichtsnoeren zijn wat kleiner lichtjes in een lange rij. Deze lampjes hebben vaak een zeer laag energieverbruik en hierdoor ook een langere levensduur. Lichtsnoeren hoeven niet altijd te hangen, je kunt er ook voor kiezen om je snoer over je tuinmeubels te leggen. Het is wel aan te raden om goed na te denken over de lengte van je snoer. Bedenk welke afstand je lichtsnoer moet overbruggen en pas je aankoop daarop aan.

Gravatar
Posted by admin
Published 3rd mrt 2021
Reacties uitgeschakeld voor Feestje in de tuin? Ga je voor de feestverlichting of lichtsnoeren?
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books