Home
 
twilight

Een grote tuin is natuurlijk super fijn in de zomer, zodat je lekker veel ruimte hebt om ervan te genieten, maar het is natuurlijk wel een grote oppervlakte die je ook moet kunnen onderhouden. Veel mensen hebben hier niet altijd tijd voor of gewoon geen zin in. Je tuin laten verwaarlozen is ook geen optie, dus dan is het misschien een goed idee om een hovenier in te schakelen! Met al hun vakmanschap op het gebied van tuinieren, weet je zeker dat je een goede in huis haalt.

Zelfs de vijver

Als je aan een hovenier denkt, denk je misschien eerder aan een tuinman die veel over je planten en bomen af weet, wat ze ook daadwerkelijk goed weten, maar ze kunnen je ook alle zorgen over je vijver uit handen nemen! Een vijver heeft namelijk best veel onderhoud nodig, ook in de wintermaanden. Een hovenier kan al deze lasten uit handen nemen zodat jij gewoon kan genieten van de lusten in plaats van de lasten.

Welke planten horen bij welk seizoen?

Sommige planten bloeien nou eenmaal beter in het ene seizoen dan in het andere, of overleven een seizoen zelfs helemaal niet. Zonde natuurlijk als je investeert in bepaalde planten, maar ze niet het resultaat opleveren als dat je gehoopt had. Met de hulp van hovenier zal dit niet zo gauw gebeuren! Zij weten namelijk precies welke planten bij welk seizoen horen en zo voorkom je dat je planten in het voorjaar plant, terwijl ze eigenlijk het mooist in het najaar zijn. Laat je dus goed adviseren door een hovenier als je je planten gaat uitzoeken!

Van alles wat?

Veel mensen hebben een beeld van hun ideale tuin in hun hoofd, maar als ze het dan vervolgens proberen uit te werken, komt er iets heel anders uit. Een hovenier weet wel hoe hij dat beeld naar voren moet brengen en welke planten er wel en welke niet bij elkaar passen. Zo weet je dat het geen bij elkaar geraapt zooitje wordt en straalt het echt een bepaalde sfeer uit. 

Heb jij een tuin en weet je niet goed hoe je die het beste aan kan pakken? Schakel dan de hulp van Van Voorthuizen bomen in! Zij kunnen je precies helpen met de juiste aankleding om je tuin een waar paradijs te maken. 

Gravatar
Posted by admin
Published 18th okt 2019
Reacties uitgeschakeld voor Denk eens aan een hovenier!
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books