Home
 
twilight

Bent u op zoek naar zuinige verlichting om uw tuin te verlichten{ Deze verlichting brandt vaak de hele nacht en daarom kan het slim zijn om hierbij te kiezen voor energiezuinige lampen. Dit kan bijvoorbeeld led verlichting zijn maar het kan ook verlichting zijn dat wordt aangestuurd door zonne-energie. Het kan ook een combinatie van beide zijn natuurlijk. Hoe dan ook, kies voor zuinige verlichting zodat u niet veel stroomkosten kwijt bent aan de verlichting in uw tuin.

Waar is buitenverlichting te koop?

U kunt uw buitenverlichting volledig op maat laten maken. Er zijn diverse gespecialiseerde led bedrijven in Nederland die u graag van hun kundige advies kunnen voorzien en voor u een op maat gemaakte offerte kunnen overhandigen. Natuurlijk voor de handige klusser zijn er ook mogelijkheden om het zelf te installeren. Bent u echter iets minder handig? Laat het dan aan de vakmensen over.

lampen-600x275

LED verlichting voor bedrijven

Met led verlichting kunt u binnen uw bedrijf veel geld besparen. U kunt door het vervangen van al uw reguliere lampen tot bijna een besparing van 90% aan energie bewerkstelligen, nog niet te spreken over de besparing in de stroom rekening. Hoewel de aanschafkosten voor led verlichting duurder is, kan dit tot een grote besparing leiden in uw energieverbruik maar ook in de aanschafkosten. Omdat een led lamp tot wel 50keer langer meegaat. Uiteraard begrijpen wij goed dat de aanschaf een aanzienlijke investering is, maar door het hoge rendement verdient u deze onkosten al snel weer terug. Led voor bedrijven komt steeds vaker voor.

ledlamp-buiten

Buitenverlichting om de juiste punten in je tuin te accentueren

Buitenverlichting is niet alleen functioneel maar ook het decoratief. Je kan buitenverlichting gebruiken om een eventueel of wandelpad of een ingang aan de buitenkant beter te verlichten. Dit is helemaal handig omdat je dan goed kan zien waar het sleutelgat zit als het donker is. buitenverlichting heeft dus ook een functie om de veiligheid te verbeteren. De decoratieve functie komt van pas als u bijvoorbeeld bepaalde beelden of planten in de tuin heeft staan die u er letterlijk uit wil lichten.

 

Gravatar
Posted by admin
Published 13th dec 2017
Reacties uitgeschakeld voor Zuinige ledverlichting voor buiten
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books