Home
 
twilight

Een moderne tuin moet aan een aantal voorwaarden voldoen om helemaal optimaal te zijn. Je denkt dan bijvoorbeeld aan de zaken die het voor jou aantrekkelijk maken om in de tuin te gaan zitten. Je moet echter ook denken aan de zaken die belangrijk zijn voor het milieu en de omgeving. De manier waarop je omgaat met de beplanting is hier een voorbeeld van. Het is goed mogelijk dat je hier wel wat extra kennis over kunt gebruiken. Daarom is het slim om eens te kijken wat je allemaal kunt doen met een moderne tuin die in deze tijd past.

Het goede gebruik van bomen

Kies ervoor om bomen te gebruiken in de tuin. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor de filtering van de lucht, maar ook voor de opname van het vocht in de omgeving. Middelgrote bomen zijn het meest geschikt voor de moderne tuin. Dit komt omdat je dan het maximale uit de mogelijkheden haalt. De bomen passen goed in bijvoorbeeld een woonwijk, maar zijn gelijktijdig ook zo groot dat je wel voordeel hebt van de sterke kanten op het gebied van filtering en vocht. Bovendien zien deze bomen er natuurlijk ook gewoon mooi uit. Dit mag ook niet vergeten worden.

Strak en toch ook groen

Als het gaat om de beplanting van een moderne tuin, dan gaat het eigenlijk ook om twee zaken. Aan de ene kant moet het er strak uitzien. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook wel mooi groen in je tuin. Daarom is het belangrijk om goede kennis te hebben van verschillende plantsoorten en de manier waarop je met deze planten moet omgaan. Aan de hand daarvan maak je het goed mogelijk om de ideale moderne tuin te creƫren waar je met plezier in plaatsneemt en die ook past bij alles wat je verder in je woning hebt gekozen.

Gravatar
Posted by admin
Published 11th dec 2018
Reacties uitgeschakeld voor Zo ziet een moderne tuin eruit
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books