Home
 
twilight

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen om een nieuwe tuin te ontwerpen? Het aanleggen van een tuin vraagt wel wat expertise en deskundigheid. Voor het aanleggen van een tuin denken we niet alleen aan het planten van de juiste bloemsoorten. Hierbij hoort ook het aanleggen van vijvers, het plaatsen van schuttingen en het leggen van bestratingen. In de omgeving van Westereen kunt u terecht bij gespecialiseerde hoveniers uit Friesland.

tuinontwerp-21-420x320

Van ontwerp tot uitvoering

Deze gespecialiseerde hovenier in Westereen ontwerpt niet alleen de tuin maar legt deze ook aan en doet tevens het onderhoud. Een professionele aanpak vereist in de eerste plaats het goed luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen vervolgens zo goed mogelijk te verwerken in een ontwerp. Bij het aanleggen van een tuin kan de klant behoefte hebben aan een houten veranda, een tuinhuis, schuur of iets dergelijks. Een gespecialiseerd hoveniersbedrijf kan dit soort houtbouw ook voor u realiseren.

Het onderhoud van een tuin

We weten allemaal dat een tuin nogal wat onderhoud nodig heeft: het gras moet gemaaid worden en de planten moeten gesnoeid worden. Velen onder ons houden wel van een mooie tuin, maar hebben vaak niet de tijd of de ervaring om een tuin goed te onderhouden. Wie het zelf onderhouden van een tuin niet ziet zitten, kan een beroep doen op een hoveniersbedrijf. Het is bij de hovenier in Westereen mogelijk om een onderhoudscontract voor een tuin af te sluiten. Met de klant wordt dan afgesproken hoe vaak de tuin onderhouden wordt en voor welke prijs.

tuinontwerp-4-195x150

Al 10 jaar de mooiste tuinen in Friesland

Voor meer informatie kunt u in Westereen terecht bij een gespecialiseerd hoveniersbedrijf, genaamd Alkema hoveniers. Voor het ontwerp van uw tuin kunt u een afspraak maken met één van de specialisten van het bedrijf. daarnaast heeft de bedrijfs ook al 10 jaar ervaring met de renovatie van tuinen, vakmanschap en kwaliteit staat hierbij voorop.

Gravatar
Posted by admin
Published 13th dec 2017
Reacties uitgeschakeld voor Laat uw tuin ontwerpen door een echte hovenier
Category: Algemeen
Tags: ,

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books