Home
 
twilight

Bij ieder huis is goede buitenverlichting van groot belang voor een leuke sfeer. Dit wordt door mensen vaak vergeten, waardoor het huis er van de buitenkant niet sfeervol uitziet. Vaak wordt er standaard wandverlichting gebruikt. Dit brengt naar mijn mening weinig sfeer. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak. Wat de een mooi vindt, vind jij misschien spuuglelijk. Je kunt zoveel kanten op met buitenverlichting wat jouw huis en tuin echt kan opfleuren. In deze blog geef ik een aantal voorbeelden van verschillende stijlen zodat jij inspiratie op kan doen.

 

Klassiek

De trend van dit moment zijn de mooie stoere en eigentijdse stallampen. Klassieke lampen zorgen voor een warme en gezellige sfeer rondom je huis. Daarnaast kun je met klassieke lampen nooit missen. Klassieke verlichting is een populaire stijl die nooit uit de mode raakt. Kenmerk van deze klassieke lampen is dat zij gemaakt zijn van brons, aluminium of metaal.

 

Tijdloos en strak

Buitenlampen die strak zijn vormgegeven en een tijdloos design hebben, sluiten perfect aan op de bouwstijl van nu. De lampen van deze stijl worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals rvs en aluminium. Echte kwaliteitsverlichting wat jaren lang mooi blijft! De buitenverlichting met een tijdloos en strak design zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij je voordeur en of rondom je huis en in de tuin.

 

Modern

Moderne buitenverlichting en wandlampen stralen zowel functionaliteit en sfeerlicht uit en kunnen echte kunstobjecten vormen. Deze moderne buitenlampen hebben vaak een strak ontwerp met rechte lijnen en vormen. Bij deze lampen vind je modellen die prachtige lichteffecten op de straat of op de wand hebben. Met onder andere wandspots, downlighters, led wandspots en gevelspots kunt u alle kanten op met moderne buitenverlichting.

 

Nostalux

Mijn favoriete winkel voor verlichting in of rondom het huis is Nostalux. Wat jouw stijl ook is, hier vind je een geschikte lamp. In de grote showroom in Zwaagdijk van ruim 1500 m2 vind je meer dan 1.500 buitenlampen. Het maakt dus niet uit of je van klassiek, tijdloos of modern houdt. Bij Nostalux vind je sowieso een geschikte buitenlamp. De showroom is gevestigd in het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost. Daarnaast is er natuurlijk ook de webshop waar je eenvoudig en snel jouw buitenverlichting bestelt.

Gravatar
Posted by admin
Published 11th jul 2018
Reacties uitgeschakeld voor Buitenverlichting voor ieder huis
Category: Algemeen
Tags:

Comments are closed.

twilight
 
 
Designed by Gardening Books